Kas

Kardeş okulumuz Aksaray Helvadere Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine okul rehberlik servisimiz tarafından YKS tanıtım semineri verilmiştir.

Kas

Okulumuzda yaptığımız törenle Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha coşkuyla kutladık.

Kas

Okul idaresi, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte ilçemizde yapılan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katıldık.

Kas

12. sınıflarımıza düzenli olarak yaptığımız deneme sınavlarımız devam ediyor.

Kas

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliklerine 11. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenleri ile birlikte katıldık.

Kas

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerimize uyguladığımız Koçluk Sistemi ile ilgili yaptığımız toplantıda öğrencilerimizin durumlarını değerlendirdik.

Kas

11-B sınıfı okul voleybol turnuvası şampiyonluk kupasını alkışlarla kaldırdı.

Kas

12. sınıf öğrencilerimize ÖZ-DE-BİR deneme yapıldı.

Kas

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "İstanbul Bilimle Şenleniyor" projesi çerçevesinde Beykoz şenlik alanında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katılım sağladılar.

Kas

ARSTEAMAPP projemiz European Schoolnet Scientix sitesinde tanıtıldı.

Kas

Üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 12. sınıf öğrencilerimizle birlikte İstanbul Teknik Üniversitesi'ni ziyaret ettik.

Kas

12-C sınıfı öğrencileri ile motivasyonlarını artırmak için boğazda bir kahvaltı yaptık.

Rozet Takma Töreni

Ekm

Naat okuma yarışmasında Beşiktaş İlçe ikincisi olan öğrencimiz E. Ö. TURGUT'u ve danışman öğretmeni Şüheda Nur ERİŞ tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü'nde öğrencilerimizle birlikte yürüyüş etkinliklerine katıldık.