Ock

Şair Nedim Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okul tanıtım etkinlikleri kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizin görev aldığı tanıtım ekibimiz okulumuzu tanıttılar ve misafir öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Ara

11-A sınıfı öğrencilerimiz ile Aşiyan Tevfik Fikret Müzesi'ni ziyaret ettik.

Ara

Genç Başarı Eğitim Vakfı, Gen-E kapsamında düzenlenen hackathlon etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri sürdürülebilir inovatif bir ürün tasarlayarak katılım sağlamıştır.

Ara

KYAL Best Buddies projesine katılan öğrencilerimiz Saint Benoit Fransız Lisesinde Liderlik Atölyesi eğitimini Koç Holding CFO'su Polat Şen'den aldı.

Ara

Paydaşı bulunduğumuz ARTSTEAMPP projesinin ilk pilot uygulamasının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Ara

İstanbul Veli Akademileri eğitimleri kapsamında okul rehber öğretmenimiz Tülay Karagöz velilerimize Kariyer ve Hedef Belirleme konulu bir eğitim verdi.

Ara

27 Kasım 2022 Pazar günü okulumuzda düzenlenen veli toplantısı ile velilerimizle bir araya geldik.

Ara

12. sınıflarımız tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen öğretmenler günü kutlaması bu sene de tüm öğretmenlerimizin yüzünü güldürdü.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyoruz.

Kas

Dünya Felsefe Günü etkinlikleri kapsamında Galatasaray Üniversitesi'nden eski öğrencimiz Derinsu Köksal Günümüzde Felsefenin Önem ve Anlamı konulu bir seminer verdi.

Kas

Öğretmenler Günü kutlu etkinlikleri kapsamında Prof Dr Teoman Duralı hocamızın Aşiyan Mezarlığındaki kabrini idari personelimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte ziyaret ettik.

Kas

ARSTEAMapp projemiz Avrupa Eğitim Bakanlığı tarafından (EUN) organize edilen, bütün Avrupa'dan 2000'in üzerinde öğretmen ve akademisyenin katıldığı 4. Scientix Konferansı'nda sunulmuştur.

Kas

Okulumuzds yaptığımız deprem tatbikatı ile depreme karşı öğrencilerimize farkındalık sağladık.

Kas

Okulumuz öğrencilerine Teknoloji Bağımlılığı Semineri verilmiştir.

Kas

10 Kasım'da atamızı bir kez daha saygıyla andık.

Atam izindeyiz...

Kas

Robert Amerikan Lisesi ve Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi olarak yapabileceklerimizi konuştuğumuz toplantı çok verimli geçti.