Mrt

Okulumuzda yaptığımız törenle İstiklal Marşı'nın kabulünü ve Mehmet Akif Ersoy'u bir kez daha saygıyla andık.

Şbt

9. sınıf öğrencilerimize afet ve farkındalık eğitimi yapılmıştır.

Şbt

Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi olarak, 9 Şubat 2024 tarihinde yapılan İtalyan ISIS Europa Lisesi'nin düzenlediği "Women in Europa" isimli online konferansa katıldık.

Ara

Best Buddies projesi kapsamında, okulumuz öğrenci Beşiktaş Halk Eğitimi Merkezi ve Zübeyde Hanım MTAL özel gereksinimi olan öğrenciler ile eşleşerek yeni arkadaşlıklara başlamak üzere eşleşme töreninde bir araya geldiler.

Ara

11. sınıf öğrencilerimizle üniversite tanıtım etkinlikleri kapsamında "Boğaziçi Üniversitesi" gezisi düzenledik.

Öğrencilerimiz üniversite ve bölümler hakkında bilgi edindiler.

Ara

Kadir Has Üniversitesi Enerj, ve Sürdürülebilir Kalkınma Müdürü Prof Dr Volkan Ş. Ediger okulumuz öğrencileri ile sürdürülebilirlik konulu bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Sn Prof Dr Volkan Ş Ediger'e teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Biyoloji Öğretmen Sema Aytemur "PEACEFUL TEENAGERS WITH HEALTHY BODIES" adlı projesi ile eTwnning Ulusal Kalite Etiketi almıştır. Öğretmenimizi ve projede görev alan değerli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Kardeş Okul etkinlikleri çerçevesinde Sırbistan Belgrad'ta bulunan Saobracajno Technicka Skola'yı ziyaret ettik. balkan turumuza Atatürk'ün doğduğu evin bulunduğu Selanik şehrinden başlayıp Saraybosna, Mostar, Üsküp, Ohrid, Budva, Kotor, Tran ile devam eden gezimiz Atatürk'ün okuduğu Manastır Askeri İdadisi'ni ziyaret ile bitti.

Ara

Okulumuzda yaptığımız tören ile Atamızı ölüm yıl dönümünde bir kez daha saygı ile andık.

Ara

Bin Yaprak, öğrencilerin sevebile3ceği mesleği keşfedebilmesi, çalışma hayatında yaparım" motivasyonuyla ilerleyebilmesi için gençlerin arasında fırsat eşitliği sağlayan dijital kardeşlik dayanışma platformudur.

Öğrencilerimiz 6 hafta boyunca çeşitli şirketlerden uzman kişilerle bir araya gelerek geleceğin meslekleri hakkında ön bilgi alacaklardır.

Bu haftaki konuğumuz Pepsico şirketinin IT Koordinatörü Yeşim Öztürk'e destekleri için teşekkür ederiz.

Ara

Partneri olduğumuz Compass Project (ERASMUS+ KA220) üzerinden modüller ile 6 ay süreli çevrimiçi fizik kursu alan öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılında atamızı Anıtkabir'de ziyaret ettik.

Ara

100. Yıl Voleybol Karma Cumhuriyet Kupası finali kazananı A takımı olmuştur. Tebrik ediyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılını Londra'da kutladık. T.C. İngiltere Büyükelçiliği 1. sekreteri Selçuk Gedikli ve BIEA CEO'su Nikki Collins'e davetleri ve destekleri için teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz The University Collage of London'da sürdürülebilirlik üzerine eğitim aldılar.